Filt eller væv

Har du brug for en maler? Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få 3 uforpligtende maler tilbud.

En beklædning med filt eller væv har forskellige formål

En beklædning med filt eller væv styrker overfladen på de vægge, der bliver beklædt. Det betyder at overfladen af væggen mere modtandsdygtig overfor skrammer og revner, der kunne opstå med tiden. Når væggen skal males, gør filt eller væv også væggen mere modtagelig for malingen. Alt i alt er filt eller væv med til at beskytte overfladen af de beklædte vægge, og er desuden også med til at give rummet et mere visuelt løft. 

Når det gælder filt eller væv er der nogle fundamentale forskelle, som enten er med til at gøre valget mellem filt eller væv nemmere eller sværere. Filt har en helt glat overfladebehandling, hvor væv omvendt har lidt struktur. Med filt kan man betegne det som en form for meget tynd tapet, som man, efter opsætning af beklædningen, maler over. Filt er i dag en af de mest brugte former for vægbekædning, og er dermed også en af de mest populære løsninger i private boliger.

Hvad er forskellen på filt eller væv?

En af de helt store forskelle på filt og væv er, at filt har en helt glat overfladebehandling, hvorimod der er lidt struktur i væv. Filt er dermed en form for meget tyndt tapet, som man maler over efter opsætning.

Væv som der er lidt struktur i, er også enormt stærkt. Væv blev brugt meget i boligerne fra 90’erne, fordi det er så stærkt et materiale. I dag bliver væv brugt mere hyppigt i mange offentlige institutioner, hvor der er meget daglig slitage. I mange lejeboliger finder man også hyppigt af brug væv, fordi det er et stærkt materiale. 

Få professionel hjælp

Hos malersquad.dk kan du få råd og vejledning til dit næste projekt med filt eller væv. De har stor erfaring i opsætning af filt, væv og tapet på alle slags vægge. De arbejder efter dine ønsker for, at sikre det bedste resultat. Kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Hvad er forskellen på filt eller væv?

Indhent et tilbud