Materielleverandør

På denne side finder du inspiration til materielindkøb fra lokale leverandører, som samarbejder med håndværker- og byggeindustrien
Vi samarbejder med etablerede leverandører af byggematerialer. Se mere her på siden, for at finde inspiration. Vi garanterer, at hjælpe dig med den rette hjælp

Se her hvordan du indhenter et leverandørtilbud

1

Indsend din materielliste

Send en præcis list over de materialer, du skal have leveret.

2

Hurtig og effektiv behandling

Din materielliste kigges igennem, og derefter sender vi den videre til tre af vores samarbejdspartnere.

3

Du modtager 3 leverandørtilbud

Vi vælger 3 gode leverandørtilbud, der passer bedst til dit byggeprojekt.

4

Du beslutter dig

Vælg det tilbud, som passer bedst til dig.

Hvad kan en materielleverandør

Mange håndværkere kører selv ud i de lokale byggemarkeder og skaffer deres materialer. Det er enkelt og nemt for dem bare lige at køre ind og hente, hvad de nu mangler. Men hvad gør du, hvis der ikke er de fornødne materialer på lager? Du kan ikke bare stå og vente, når du har et byggeprojekt, som skal være færdigt til tiden. Det kan en materielleverandør hjælpe dig med.

Med en leverandør får du:

  • Du får en fast leveringsaftale
  • En samarbejdspartner, som du kan stole på 
  • Garanti for levering af dine materialer
  • Byggematerialer af høj kvalitet

 

Et eksempel på en etableret leverandør af fx metallegeringer og loddeværktøjer til byggebranchen er Boliden Bergsøe A/S. Her møder du en virksomhed med en lang historie i bygge- og industribranchen. De har i flere årtier leveret legeringer til håndværkere og entreprenørfirmaer. De er én af vores mangeårige samarbejdspartnere og derfor kan vi 100% stå inde for dem som din kommende materielleverandør.

Skal du have lavet noget af det ovennævnte? 

Et godt tip til dig der skal vælge en materielleverandør

Når du har valgt et tilbud på en materielleverandør, så får du en opringning fra dem. Her vil i sammen gennemgå, hvad der kommer til at ske. Det er starten på et samarbejde, som skal give jer den tryghed og tillid, der skal til for at i kan lave en fast aftale med hinanden.

Erfarne samarbejdspartnere

Vi garanterer at dine 3 leverandørtilbud altid kommer fra velrenommeret firmer, som er etableret og professionelle i deres fag. Vores bruger bedømmer løbende vores samarbejdspartner. Det er med til at give dig et indblik i, hvilken kvalitet og service vi leverer. Det er vores forsikring om, at vi lover hvad vi holder. Derfor kan du trygt indhente dine 3 tilbud, som er helt uforpligtende. Du takker kun ja til hvad der giver mening for dig.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud