Få 3 uforpligtende tilbud fra vores udvalgte VVS'ere indenfor 48 timer.

Har du brug for en autoriseret VVS’er til dit byggeprojekt ? Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få 3 uforpligtende VVS tilbud.

Vi har samarbejde med VVS firmaer landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde 

Sådan indhenter du dine VVS tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til VVS firmaer i dit nærområde.

3

Du modtager 3 VVS tilbud

Vi har udvalgt de tre bedste VVS’ere tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Hvad laver en VVS'er

En VVS’ers arbejde består primært af at udføre indendørs opgaver der har med varme, vand og sanitet. Disse tre områder er også hvad VVS er en forkortelse af. Når en VVS’er udfører nogen form for opgave er de omfattet af kvalitetssikring, hvilket sikre at VVS’erne lægger vægt på at udføre et solidt håndværk med løsninger i høj kvalitet.

Det er altid en fordel at få flere tilbud på din opgave, således at du er sikret, at du får den bedste løsning ud fra netop dine behov og ønsker.

Når du hyrer en VVS’er, kan du forvente løsninger indenfor nedenstående områder:
Denne liste af opgaver er dog ikke komplet, og der vil være VVS’ere, som kan udføre flere eller færre opgaver. Der vil også være VVS firmaer, der levere totalløsninger, hvilket betyder at hvis dit projekt kræver flere typer af håndværkere, så vil selve firmaet stå for kontakten og koordinering af hele projektet. På den måde undgår du, at skulle bruge en masse tid og energi på at finde håndværkere, der muligvis ikke har tid lige på det tidspunkt.

Skal du have lavet noget af de ovennævnte?

Hvorfor du skal vælge en autoriseret VVS'er

Uanset hvilken type af håndværksmæssigt arbejde som du skal have udført, så kan det bedst betale sig at vælge en autoriseret fagperson. En autoriseret VVS’er er ikke kun uddannet indenfor fagområdet, men har også den fornødne viden, kender til de nyeste teknologier og metoder, samt sikrer dig løsninger, der både er holdbare og som lever op til bygningsreglementets og lovgivningens krav.

Ved ikke at gøre brug af en autoriseret VVS’er, eller ved selv at gøre det, løber du en stor risiko, da forsikringen ikke dækker eventuelle skader eller fejl som måtte opstå under arbejdet. Når du bevidst benytter en VVS’er, eller anden håndværker, uden autorisation anses du som værende medansvarlig for den pågældende skade.

Vores samarbejdspartnere er alle professionelle og autoriserede VVS’ere, som sætter en ære i at give dig løsninger og service i høj kvalitet. Du er derfor altid sikret høj kvalitet, holdbarhed og sikkerhed når du vælger en af vores samarbejdspartnere. En af de samarbejdspartnere er Sandkær VVS, som kan udføre alle de ovenstående ydelser og de lever op til god service. Du kan læse mere om dem her.

Kloakmester Veksø

Kan jeg lave noget VVS arbejde selv?

Der er flere mindre VVS opgaver du selv må ordne. Dog er det ikke uden risici eller konsekvenser, skulle det gå galt eller hvis arbejdet ikke er udført korrekt og forsvarligt. Når du skal arbejde med husets VVVS installationer, så kræver det, at du ved hvad du laver og hvad du skal gøre, da du har med husets vand og varme at gøre.

Dette er også en af grundene til, at der findes regler for, hvad du selv må gøre og hvad du ikke selv må gøre. Som udgangspunkt må du arbejde på de installationer, som er synlige i rummet og, som sidder efter afspærringsventilen. Det betyder at du, for eksempel, godt må udskifte og tilslutte armaturer selv, montere toilet, udskifte opvaske- og opvaskemaskine, samt tilslutte vand til din vaskemaskine.

Det kan dog være svært at vide, om din gør-det-selv løsning fungere og er holdbar, inden skaden er sket. Derfor vil det altid være vores anbefaling at du søger råd og vejledning hos en autoriseret VVS’er som minimum.

Hvad koster en VVS'er?

Prisen på korrekt udført og professionelt VVS arbejde kan være svært at fastsætte præcist. Det variere meget fra opgave til opgave, da der er forskellige materialer der benyttes, samt forskellig tidsramme på opgaver og varierende timepris hos de forskellige VVS’ere. Dog ligger den gennemsnitlige timepris på mellem 400-700 kr. Når du modtager de 3 bedste tilbud på din VVS opgave fra byggeindustrien.dk, så kan du være sikker på at du får et retvisende prisoverslag.

Find din nærmeste VVS'er

Skal du bruge en kompetent og erfaren VVS’er? Så udfyld blot kontaktformularen, så modtager du de 3 bedste VVS tilbud på din opgave. Disse tilbud er 100% gratis og uforpligtende. Du får altså mulighed for at finde det bedste tilbud, til netop din opgave og dine ønsker. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud.

Velrespekteret samarbejdsvirksomheder

Vi sikre os at dine 3 håndværkertilbud kommer fra respekteret og professionelle håndværkere, ved hjælp af løbende bedømmelser fra vores brugere, som bedømmer resultatet af vores samarbejdsvirksomheders udført arbejde.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud