Få 3 uforpligtende tilbud fra vores udvalgte tømrer indenfor 48 timer.

Har du brug for en tømrermester til dit byggeprojekt ? Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få 3 uforpligtende tømrertilbud.

Vi har samarbejde med tømrerfirmaer landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde 😉

Sådan indhenter du et tømrer tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til håndværkere i dit nærområde.

3

Du modtager 3 tømrer tilbud

Vi har udvalgt de tre bedste tømrer tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig.

Tømrer Sjælland

Hos Byggeindustrien respekterer vi vores brugere. Derfor har vi valgt, efter at have modtaget mange anmodninger på det, valgt at komme med vores egen anbefaling af tømrer på Sjælland. I den forbindelse har vi valgt at anbefale en dygtig tømrer, som kører ud på hele Sjælland. Det er en tømrer som i de sidste 40 år har gået igennem en rivende udvikling. Der er ikke den opgave de ikke kan løse. MC Byg har igennem tiden opnået en stor skare af tilfredse kunder, hvilket desuden fremgår af diverse anmeldelser på nettet. I den tid vi har samarbejdet med virksomheden har vi aldrig modtaget en eneste henvendelse fra en utilfreds bruger.

Tømrer & Snedker

Med professionel hjælp fra en tømrer & snedker, vil du være sikker på exceptionelle resultater, uanset hvilke opgaver du står overfor. Hvor en tømrer groft sagt tager sig af større opgaver, og en snedker kan varetage mindre træprojekter, kan et firma der specialiserer sig i både tømrer & snedker arbejde levere fantastiske og personlige løsninger. Uanset hvad dine behov måtte være. Ønsker du at lære mere om, hvilke fordele du kan finde ved at arbejde sammen med en tømrer & snedker, kan du læse mere her. Har du et reelt behov for at finde den rette hjælp til dit næste byggeprojekt, har du altid mulighed for at kontakte os. Vi samarbejder med dygtige fagmænd i hele Danmark, så lige gyldigt hvor du bor, vil du være sikker på at finde den helt rette tømrer & snedker til din

Tømrer Ringsted

Med en erfaren tømrer i Ringsted kan du få fikset rigtigt mange ting. Vores samarbejdspartnere kan blandt andet bygge alt fra en ny træterrasse, hjælpe med at udskifte dine døre og vinduer, opsætning af ny skillevæg, skifte gulve og meget, meget mere. Som sagt er det et meget bredt felt, så når du indhenter dine 3 gratis tilbud her igennem, anbefaler vi derfor at du bruger tid på at beskrive din opgave så præcist som muligt. På den måde kan vores tømrer i Ringsted lettere give et realistisk bud på netop din opgave.

Tømrer Jægerspris

Med en erfaren tømrer i Jægerpris kan du få fikset rigtigt mange ting. Vores samarbejdspartnere kan blandt andet bygge dig en ny terrasse, hjælpe med at skifte døre og vinduer, vælte vægge, skifte gulve og meget, meget mere. Som sagt er det et meget bredt felt, så når du indhenter dine 3 gratis tilbud her igennem, anbefaler vi derfor at du bruger tid på at beskrive din opgave så præcist som muligt. På den måde kan være tømrer i Jægerpris, lettere give et realistisk bud på netop din opgave.

Gulvservice

En gulvmand står klar til at kunne hjælpe og rådgive dig med en bred vifte af opgaver inden for gulve. Det gælder både anlægning gulvservice og anlægning af gulve.  Der findes forskellige slags gulvmænd, som er specialiseret i forskellige typer af gulve. Nogle er specialiseret i klinkegulve, hvilket er yderst relevant til f.eks. bryggers og badeværelse.  Der kræver det specielle teknikker og materiale, som er med til at give den perfekte vådrumssikring.  Andre gulvmænd er specialiseret i f.eks. trægulve. Med trægulve vil der med tiden vores behov for forskellige typer af gulvservice.

Gulvbehandling

Den bedste måde at komme godt ned i sti gulv, samt finde de dejlige farver frem igen er ved en slibehandling. Denne gulvbehandling kan give dig dit gamle gulv tilbage og sætter et helt nyt lys i hjemmet. Det kan være dejlig opfriskende, med en gulvafslibning. Det skaber en helt ny atmosfære for huset eller lejligheden. Mange vælger denne form for gulvbehandling af det er den mest effektive form at påtage et tykt trægulv.

Tagfirma

Et tagfirma er, som det ligger i ordet, et firma der udelukkende arbejder med tage. Nogle firmaer vælger særlige typer tage at specialsere sig med enkelt særlige typer tage. Men med alle vores dygtige samarbejdspartnere, kan du være sikker på at vi finder den helt rette til netop dit kommende tagprojekt. At få lagt et nyt tag eller renoveret det eksisterende, er ofte et større projekt. Derfor vil det typisk også være en dyr investering, men dog en god investering. Derfor vælger man typisk heller ikke det første og det bedste. Det tager derfor også tid at planlægge og komme frem til den rigtige løsning.

Tagtyper

Når du har fået fastlagt hvilken tagtype du skal have, og du skal investere i det nye tag, er det godt at have styr på nogle forskellige ting inden processen fortsætter. Da det er en lang proces, og den for nogen kan være meget tidskrævende, er det en god ide ikke at stresse. En renovation eller opbygning af helt ny bolig kan være meget tidskrævende, derfor er det en god ide at undgå stress og give sig selv god tid, så man ikke bliver kastet ud i forhastede beslutninger. 

Tømrer Roskilde

Vi samarbejde med dygtige og erfarne tømrere i Roskilde, som er eksperter i at udføre alle former for tømrerarbejde, store som små. De har flere års erfaring og ekspertise inden for området, og de dygtige tømrere er alle veluddannede og specialiserede i deres respektive felter. Du kan kan få hjælp med alt lige fra renovering af din bolig til udskiftning af døre og vinduer og opførelse af træhuse. Vores kontakter i Roskilde stræber altid efter at levere tømrerarbejde i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. De går ikke på kompromis med kvaliteten og er altid opmærksomme på detaljerne, så du kan være sikker på, at det færdige resultat bliver perfekt.

Hvad laver en tømrer?

Men hvad kan du egentlig bruge en tømrer til? Tømrerens arbejde består primært af alt det arbejde, der involvere træ og gips. Det er tømrerens primære byggemateriale, så du skal have fat i en tømrer, når du skal have lavet:

  • Nyt tag / renovering af tag
  • Bygget kviste på taget
  • Gips loft
  • Opsat nye skillevægge / gips væg
  • Udskiftet døre og vinduer
  • Lagt nye gulve og sat nye paneler op
  • Udskiftet køkkenet
  • Opsat eller udskiftet trapper
  • Opsat carporte, skuer og tilbygninger i træ
 
 
3 tømrer tilbud

Den ovenstående liste for tømrerarbejde er selvfølgelig længere end hvad du ser, så her er det vigtigt at pointerer at de fleste tømrermester udføre også totalentrepriser såsom ny-, om- og tilbygninger. Dette betyder, at tømrermesteren står for hele arbejdet og sørger for, at f.eks. murere, malere og vvs-folk bliver hyret ind på byggesagen til at foretage det arbejde, som tømrerne ikke selv kan eller må udføre. Så i de fleste tilfælde kan du tage kontakt til en tømrermester, når du skal have foretaget større renoveringsarbejder eller om- og tilbygninger.

Skal du have lavet noget af de ovennævnte?

Gode råd til når tømreren kommer på besøg

De bedste råd som Byggeindustrien.dk kan give dig, når tømreren kommer på besøg, er som det første at have ryddet op der hvor tømreren skal arbejde, og have beskyttet dine værdigenstande. Du kan evt. dække dine værdier til med et tæppe eller fjerne dem fra området. Noget af det vigtigste er at, have en klar og tydelig dialog med tømreren, så der ikke sker misforståelser. Hvis byggeriet vare over en længere periode, er det et godt råd at have løbende dialog med tømreren. Hvis byggeriet er indendørs så kan man give tømreren en ekstranøgle. Dette giver dig selv og tømreren frihed til at passe sit arbejde.

Den autoriseret tømrers rådgivning er kanon!

Fordi tømrerens arbejde er så alsidigt og omfattende, kan du få en rigtig god rådgivning af en tømrer. Han kender nemlig meget til alle faser i håndværkerfaget, da meget af tømrerens arbejde består af opbygningen i byggeprojektet. Her er det meget vigtigt at tømrerens arbejde er udført efter bygningsreglementet samt gjort klar til f.eks. elektrikeren og blikkenslageren osv.

Da tømreren arbejde har en stor betydning i starten af bygningsfasen, er det vigtigt for en tømrer at kende til en stor del af byggeriet og kan derfor være en god sparringspartner for dig, allerede i den indledende fase af din planlægning. Er der noget du er i tvivl om, eller ikke forstår, kan tømreren oftest svare på dine spørgsmål, eller pege dig i retning af hvem der er den rigtige til at rådgive dig.

Kan jeg spare penge på mit tømrertilbud, hvis jeg selv står for materiale indkøbet?

Du kan godt stå for at bestille materialer selv, men her vil du i de fleste tilfælde ikke spare penge på at købe dem selv, tvært imod ville du risikerer at ende med at betale mere, end hvad du vil betale igennem tømrertilbuddet. Byggeindustrien.dk anbefaler at du overvejer hvor mange materialer der skal bygges for, men hvis 

du f.eks. bare skal have lavet en lille skillerumsvæg, kan du godt spare penge ved at købe det selv og stille det klar til tømreren. Men her kommer du oftest til kort, med mindre du kan få tømreren til at give dig en komplet materialeliste. For tit er det helt særlige materialer der skal bruges, som kræver en fagligviden for at forstå, og som kan være svært, hvis du aldrig før har beskæftiget dig med materialer til byggeopgaver.

Vigtigst af alt, så er det godt at vide, at tømrerfirmaer får gode rabatter hos deres leverandører, dermed kan de oftest bestille materialerne til billigere priser, end du selv kan.

Hvad skal du overveje før du indhenter et tømrer tilbud

Det vigtigste inden du beslutter dig for at indhente et tømrer tilbud, er at du har en klar ide om hvad du skal have lavet, og hvilke nogle materialer du vil have montageret, så det passer til dine designideer. Det er faktisk alt, du skal have styr på, inden du indhenter et tømrertilbud. Du kan selvfølgelig altid benytte dig af tømrerens rådgivning, hvis du er i tvivl om hvilke materialer du har til rådighed til dit byggeprojekt.

Hvis du gerne vil spare penge på dit tømrer tilbud, kan du spørge tømrermestreren om der noget du kan hjælpe til med, som ville spare tømrerens tid på byggeprojektet. De arbejdsopgaver du kan hjælpe til med, er oftest oprydning og bortskaffelse af diverse byggeaffald, derved kan du spare den timeløn og eventuelle affaldsgebyrer, som tømreren normalt ville indregne i tilbuddet til dig. Dette kræver blot, at du bruger noget tid på at rode op og kører en tur på genbrugsstationen med byggeaffald.

Sådan indhenter du det bedste tømrertilbud til dit byggeprojekt

Det bedste du kan gøre for at få de bedste tømrertilbud, er at du har en klar ide om hvad du gerne vil have bygget eller renoveret, samt evt. fundet hvilke materialer du gerne have det bygget med. Her er det rigtigt godt at have en god og præcis tekst om hvad du vil have bygget af en tømrer, og taget tydelige billeder af byggeområdet, samt en skitse af hvad der skal laves.

Hvad koster en tømrer i timen?

Prisen på tømrerarbejde er oftest meget forskelligt fra tømrerfirma til tømrerfirma, prisforskellen skyldes primært af hvilken timepris tømrermesteren tager for arbejdet. Tømrermestrene handler ofte hos de samme leverandører / grossister, hvor deres rabatter er meget ens. Så prisforskellen hos de forskellige tømrermester vægter udelukkende på timeprisen og det timeestimat, tømrermesteren har brugt til at beregne dit tilbud.

-Den enkle tømrer tjener mellem 270 og 400 kroner i timen, inklusive moms. Jo mere en tømrer får i timen, jo mere kvalitet kan du som kunde forvente.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud