Krankørsel

Spar tid med krankørsel

 Det kan hurtigt tage lang tid, hvis du skal køre materialer fra et sted til et andet. Det areal materialerne ligger på kan også blive beskadiget under flytningen. Det kunne f.eks. være en ny græsplæne, der ville tage skade af en tungt lastet trillebør eller anden for for vogn, der skal transportere materialerne fra et sted til et andet. Ved brug af en kranbil kan du spare dig selv for mange timer og kræfter. En kran kan række sig ind over hækken, og der er derfor ikke behov for, at nogle af materialerne ødelægger dine arealer. En kran kan også skure, garager og drivhuse.

Kraner findes i mange forskellige størrelser. Det gør at kranerne kan være meget fleksible, og kan derfor bruges til mange forskellige og alsidige opgaver alt efter hvad dit behov skulle være. Også hvis du skal have lagt flis eller jord i dine bede, er det en god løsning at bruge en kran, det kan gøres meget fleksibelt, og udføres med centimeter-præcision. En kran kan både være front og bagmonterede. Det er afhængig af opgaven, om den er front og bagmonterede. Løftekapacitet på en kran afhænger af mange faktorer, men det afhænger hovedsageligt af rækkeviden, fra vognen, til hvor henne at materialet skal læsses af kranen.

 

Det kan du bruge krankørsel til

Det næsten ingen grænser for, hvad der kan blive hejst med krankørsel. Der kan blive hejst, landbrugs- og entreprenørmaskiner, containere, skure og skurvogne, pavilloner, legehuse og andre diverse byggematerialer. Krankørsel er også til hjælp til bortskaffelse af jord og affald. Det kunne også være til tømning af nedgravede affaldsløsninger. Levering af grus og sand, alle typer af sten eller levering af beton- og asfaltknus kan krankørsel også hjælpe med.

Få professionel hjælp

Står du, og mangler en kran, så kan Gladsaxe vognmandsforretning APS være til hjælp med en kran til dit næste projekt. Gladsaxe vognmandsforretning APS har stor erfaring med krankørsel, og er et sikkert valg til din næste opgave. De tilbyder punktlig og god service til både private og erhverv. Kontakt dem i dag, og få et uforpligtende tilbud. 

 

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud