Få 3 uforpligtende tilbud fra vores udvalgte kloakmestrer indenfor 48 timer.

Har du brug for en kloakmester? Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få 3 uforpligtende kloakservice priser.

Vi har samarbejde med forskellige kloakmester landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde 😉

Sådan indhenter du et kloakmester tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til kloakmestrer i dit nærområde.

3

Du modtager 3 kloakmester tilbud

Vi har udvalgt tre fornuftige kloakmester tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Hvad laver en kloakmester?

En kloakmesters arbejde som det ligger i selve ordet, foregår primært nede i selve kloakken, så hvis du f.eks. oplever at vandet stiger i toilettet, når du skyller ud. Dette er et tegn på, at vandet har problemer med at komme væk, så hvis du oplever dette, så skal du kontakte en kloakservice, der kan komme med sin faglige viden og fikse dit problem. Men dette var som nævnt kun et eksempel på en af de problemer du som husejer kunne have, så her er der en liste over de mange problemer, en kloakmester kan hjælpe dig med: 

 • Rottesikring
 • Udskiftning af gamle kloakrør
 • Tv-inspektion
 • Strømpeforing
 • Kloakering
 • Slamsugning
 • Højtrykspuling
 • Faskine
 • Reparationer
 • Omfangsdræn
 • Afløb
3 kloakmester tilbud

Er nogle af de nævnte tilfælde sket for dig?

Tegn på at din kloak skal kontrolleres, af en autoriseret kloakmester

Oplever du som nævnt, at vandet i toilettet ikke kan skylle ud, eller andre former for funktionssvigt eller kan du se tegn på tilstopning eller utætheder i kloaknettet, skal problemet blive set igennem og fikset af en autoriseret kloakmester. Alle de spildevandsrør som der er gravet ned i jorden, er kloakrør og skal tilses af en kloakmester. De spildevandsrør inde i bygningen, inklusiv afløb fra vaske og gulvafløb kaldes afløb og skal tilses af en autoriseret VVS-mand.

Her kan du se følgende tegn på problemer med kloakken:

 • Vandet stiger i toilettet, når du skyller ud ➡ her er der tegn på, at vandet har problemer med at komme væk.
 • Har du en kælder som begynder at være mere fugtig end sædvanligt ➡  her kan det skyldes et utæt kloakrør.
 • Synker jorden et sted på grunden ➡ Her kan det være tegn på enten en sammenstyrtet kloakrør eller en utæthed i kloakledningen.
 • Rotter i huset eller på grunden ➡ Kan det være tegn på utætheder i kloaksystemet.
 • Lugtgener tyder på, at et afløb og/eller kloakken er tilstoppet ➡ Du kan først prøve at hælde kogende vand i afløbet, hjælper det ikke må du også kontakte en kloakmester.

Hvor hurtigt skal du reagere på skader i din kloak?

Opdager du en skade i kloakken, er det er vigtigt at du reagerer med det samme, dette skal gøres hurtigt, fordi det desværre kan skade andre bygningsdele, som kan komme til at koste dig dyrt i den lange ende. En defekt kloak kan som f.eks. konkludere i, fugt i kælderen og som kan efterkomme skimmelsvamp eller andre former for svampeskader. Desværre giver defekte eller utætte kloakrør oftest os rotteproblemer i din bolig og potentielt os hos din nabo.

Det er meget vigtigt at du ikke selv, udføre nogen form for kloakarbejde, da der skal en autoriseret kloakmester til at udfører arbejdet.

Det anbefales at når skaden er sket, at du kontakter dit forsikringsselskab. I de fleste tilfælde ville forsikringen kunne dække udgifterne, af reparationen i din kloak. Din husforsikring dækker oftest alle skader, der sker i eller under huset.

Sådan vedligeholder du din kloak bedst

Det kan være svært at se eller komme til kloakledningerne, men du kan vedligeholde dem på bedst muligt vis, ved at følge disse trin:

 • Vedligehold og efterse husets kloak mindst 2 gange om året. Det anbefaledes at det gøres forår og sent efterår.
 • Få lavet en tv-inspektion af kloakledningerne, så du kan sikre dig at alt er som det skal være.
 • Har du en septiktank, skal den jævnligt tømmes. En septiktank opsamler nemlig spildevand i de kloaksystemer, der ikke er tilkoblet til et rensningsanlæg.

Kloakmester priser, hvad kan du forvente

En autoriseret kloakmester kan varetage mange forskellige opgaver, derfor har de et bredt udvalg af udstyr. Det vil derfor være dyre at få udført en opgave af større karakter og omfang, som f.eks. kræver hjælp fra en slamsuger, hvis ikke arbejdet kan klares uden. Opgaver der kræver avanceret udstyr såsom, hvis der er brug for en TV-inspektion, for at identificere, hvor problemet er henne. Derfor er det ikke kun tidsforbrug, som har indflydelse på prise,n men også opgavens karakter.

Nedestående kan du se liste på prisen for enkelte opgaver (Pris kan varierer)

TV-inspektion af kloak: 1.200 kr.

Spuling af kloak: 550 kr.

Montering af rottespærre: 3.000 kr.

Billedbehandling inkl. rapportering til forsikringsselskab: 535 kr.

Velrespekteret samarbejdsvirksomheder

Vi sikre os at dine 3 håndværkertilbud kommer fra respekteret og professionelle håndværkere, ved hjælp af løbende bedømmelser fra vores brugere, som bedømmer resultatet af vores samarbejdsvirksomheders udført arbejde.

Separatkloakering

Med en kloakseparering deler man helt simplet fortalt kloakrøret i to dele. Et til spildvand fra husholdningen og et til regnvand og anden nedbør. Fordelen ved dette er at fine kloakrør ikke bliver lige så belastede. Når vi i Danmark blandt andet oplever disse store regnskyl eller deciderede skybrud, bliver der lagt et stort pres på rørene under jorden. Det er begrænset hvor meget vand der kan komme igennem og derfor kan rørene springe eller så revner.

TV inspektion

Ved du, at der er problemer med din kloak, men har du svært ved at finde roden til problemet? Eller oplever du det samme problem komme igen og igen? Så kan en TV inspektion give dig svaret. En TV inspektion undersøger din kloak, eller laver eftersyn af den. Det er den nemmeste og mest effektive måde for en kloakmester, at finde ud af, hvad der volder din kloak problemer, samtidig med at finde den mest optimale løsning for problemet.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud