Totalentreprise

Totalentreprise - overlad arbejdet til fagfolk

Hvis du er i gang med et større projekt omhandlende renovering af dit hus eller lignende, så kan det tit kræve at flere håndværkere kommer i spil. Denne proces kan dog hurtigt blive besværlig og tidskrævende hvis selv man skal stå for planlægningen, research og at finde sine egne håndværkere. 

I disse tilfælde kan du med fordel simplificere processen med en totalentreprise. Her finder du én håndværkerservice, der kan varetage hele processen til dig. Alt du skal gøre er at fortælle dem om dit projekt, og så klarer de resten – lige fra planlægning til at finde de nødvendige håndværkere.

Dette er dog en del ansvar at give til en enkelt håndværkerservice, og det kræver derfor at man vælger den rette. Hos Byggeindustrien.dk kan vi hjælpe dig med lige netop dette! Vi har nemlig gjort det til vores mission at gøre det nemt for danskerne at finde de bedste håndværkere til deres hjemmeprojekter.

Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage til dig inden for 48 timer med 3 tilbud på kompetente og kvalitetsbevidste håndværkere, der kan varetage din totalentreprise.

Hvem er vores håndværkere?

Når du bruger vores service, ved vi, at vi har ansvaret for at dit projekt ender godt. Derfor er det vigtigt for os, at det ikke er helt tilfældige håndværkere du modtager tilbud fra gennem os. Vi sørger nemlig for at alle håndværkerne i vores portefølje er fagfolk med mange års erfaring i branchen, så de har fuldstændigt styr på hvad de laver. På den måde ender du altid med det bedst mulige resultat når du accepterer en af vores tilbud.

Vi sørger yderligere for løbende at kvalitetstjekke vores håndværkere. Dette gør vi ved at kigge på jeres anmeldelser af deres arbejde, så vi sikrer os at de hele tiden lever op til vores høje kvalitetskrav.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores samarbejdspartnere, kan du eksempelvis tage et kig på Brdr. Lauridsen, der er en af vores mest populære virksomheder til totalentreprise.

Totalrenovering

Står du med en bolig, som du ikke vil sælge eller rive ned, men som du ønsker, at gøre mere moderne? Eller har I haft familieforøgelse og har derfor behov for mere plads? Så kan en totalrenovering af dit hjem være vejen frem!  Det er ikke altid nødvendigt at skifte alt ud, for at komme i mål. Nogle gange kan man nøjes med at renovere taget eller udskifte vinduer og døre, for at huset for et nyt og mere moderne udtryk, samt en længere levetid.  Men hvis det er nødvendigt at lave en decideret totalrenovering, så anbefaler vi, at man bruger en entreprenør, som kan stå for alle opgaverne, da dette gør arbejdsprocessen nemmere. 

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud