Tækkemand Nordsjælland

Mangler du en tækkemand i Nordsjælland? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Læs mere, og se hvilke ydelser en tækkemand i Nordsjælland kan tilbyde, hvad tækkearbejde koster, og hvilke årsager der kan være, til at få lavet tækkearbejde

Hvad laver et tækkefirma?

Tækkearbejde er en traditionel håndværksteknik, hvor der udføres et tag lavet af strå. Nogle af de ydelser et tækkefirma kan tilbyde omfatter

  • Nyt stråtag
  • Reparation af stråtag
  • Udskiftning af tækning på taget
  • Isolering af taget
  • Renovering af ældre tækkearbejde
  • Rådgivning om valg af tækkestrå og vedligeholdelse af taget

Tækkearbejde indebærer at placere tækkestrå eller lignende materiale som tagdækning på tagfladen og fastgøre det på plads med tråde eller stifter. 

Tækkearbejde kræver stor præcision og ekspertise, da det er vigtigt, at stråtaget er tæt og holdbart for at beskytte bygningen mod vejr og vind.

Hvorfor få lavet tækkearbejde?

Der er flere fordele ved at få lavet tækkearbejde. Nogle af disse grunde er beskyttelse mod vejr og vind, energibesparelse, og ikke mindst et flot og unikt look til din bolig.

Ikke nok med det, er installation af et stråtag et bæredygtigt valg. Stråtag er nemlig et af de mest klimavenlige tage. Det er eftersom at strå er et naturligt materiale, samt på samme tid frigiver minimalt CO2-udslip. Herunder giver tagrør også ilt til atmosfæren.

Du kan med fordel få en professionel tækkemand i Nordsjælland til at kigge på dit ønskede tækkearbejde.

Byggeindustrien.dk samarbejder kun med de bedste i faget, der er blevet vurderet positivt ud fra tidligere kunders referencer.

Hvad koster et stråtag?

Prisen på et stråtag kan variere afhængigt af en række faktorer, såsom størrelsen på taget, kvaliteten af stråene, tagets kompleksitet og geografiske placering. 

Generelt set kan prisen for et nyt stråtag typisk variere fra 800 kr. til 3.500 kr. pr. kvadratmeter. Hertil skal man i mange tilfælde være opmærksom på, at der også skal lægges omkostninger til tagrender, rygning og evt. isolering.

Det er altid en god idé at indhente tilbud fra flere tækkefirmaer, så man kan sammenligne priser og vælge det firma, som tilbyder den bedste kvalitet til den mest konkurrencedygtige pris.

Find din lokale tækkemand i Nordsjælland

Der er flere faktorer du skal være opmærksom på, ved valg af et tækkefirma på Sjælland. Det kan være en god idé at undersøge virksomhedens erfaring og anmeldelser. Samt anbefales det at indhente tilbud fra en række forskellige tækkefirmaer i Nordsjælland, og sammenligne priser og kvalitet.

Det er vigtigt at din lokale tækkemand i Nordsjælland kan udføre arbejdet på en professionel og pålidelig måde, så du altid er sikret et flot og holdbart resultat. I flere tilfælde kan pris og kvalitet hænge sammen. Derfor er det værd at opveje pris mod kvalitet. Det er ikke altid det værd at spare et par hundrede kroner, hvis at taget i længden ikke er holdbart, og at det dermed på længere sigt fører til uforudsigelige omkostninger.

Mangler du et professionelt og erfarent tækkefirma på Sjælland anbefaler vi Tækkefirmaet Horneby. Tækkefirmaet er specialiserede i stråtag, og har mere end 25 års erfaring i feltet. Med 5/5 stjerner på trustpilot kan det tæt på garanteres, at du altid får et flot og tilfredsstillende resultat. Selvom tækkefirmaet har base i Hornbæk, servicerer de hele Sjælland. Uanset hvor du er på Sjælland, rykker tækkefirmaet gerne ud for at udføre dit ønskede tækkearbejde.

Du kan med fordel læse mere på deres hjemmeside, give et kald, eller udfylde deres kontaktformular for et uforpligtende og gratis tilbud af din lokale tækkemand i Nordsjælland – også selvom du bor andre steder på Sjælland.

Indhent et tilbud