Få 3 uforpligtende tilbud fra vores udvalgte malere indenfor 48 timer.

Har du brug for en maler? Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få 3 uforpligtende maler tilbud.

Vi har samarbejde med malere landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde 😉

Sådan indhenter du et malertilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til malere i dit nærområde.

3

Du modtager 3 malertilbud

Vi har udvalgt tre fornuftige malertilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Hvad kan maleren gøre for dig

De fleste kan sagtens finde ud af at male selv, men ofte kommer der problemer, når de går i gang med at svinge penslen og malerrullen. Heldigvis har vi professionelle malere der har masser af erfaring, som kan gøre arbejdet på den halve tid og oftest bedre end privat personer. Herunder kan du se hvilke opgaver maleren kan hjælpe dig med.

Maling af vægge, lofter, gulve, paneler, fliser og indvendige døre 

  • Opsætning af stuk og rosetter i loftet 
  • Tapetsering og opsætning af filt på vægge og lofter 
  • Maling af facade, vinduer og udendørs døre, samt hegn og andet træværk
  • Opspartling af vægge og lofter 
  • Slibning og rensning af overflader inden maling 
  • Malerarbejder i forbindelse med brand- og vandskader
3 maler tilbud

Skal du have lavet noget af det ovennævnte? 

Gode råd til når maleren kommer på besøg

Når du har valgt det bedste maler tilbud, og maleren kommer på besøg. Skal du inden maleren kommer, have sørget for at rummet der skal males i, er ryddet. Her sikrer du at der er gode arbejdsforhold, som er med til at give maleren den bedste start på opgaven.

Sådan indhenter du det bedste malertilbud

For at du kan få det bedste malertilbud skal du regne med at maleren kommer på besøg, så han/hun har mulighed for at kigge nærmere på det du vil have malet. Her har maleren mulighed for selv at måle op, så man ved præcist hvor meget maling der skal købes. Noget er det maleren er meget opmærksom på når han/hun kommer på besøg, er om der er gammelt tapet eller skader efter f.eks. fugt, mug, rygning og lignende, inden der kan males. Det bliver maleren nød til at vide inden han/hun går i gang med at klargøre, spartles, tapetsere og slibes ren.

Hvis ikke det rigtige forarbejde bliver gjort, så ville man kunne se ujævnheder og misfarvninger på det nymalede areal. Det er noget du ville gå og ærgrer dig over dagligt. I nogle af de mindre projekter behøver maleren ikke at komme på besøg, for at kunne give dig et maler tilbud. Skal du f.eks. have malet døre eller vinduer, kan maleren oftest gives dig et malertilbud ud fra døre og vinduernes mål.

Maleren giver dig den finish din bolig fortjener

Den største fordel der kan komme dig til gode ved at bruge en professionel maler, er som det første malerens ekspertise inde for faget som gør at du kan få dine drømme gå i opfyldelse. Du skal tænke på at maleren er opdateret i de seneste trends og hvilke nye materialer, der måske ville gøre den afgørende forskel i netop dit tilfælde. Så ud over at maleren selvfølgelig klarer malerarbejdet selv, kan han/hun hjælpe dig til f.eks. at finde den bedste farve til væggen der skal males så det passer bedst til din bolig. Her kan du efter malerens arbejde være stolt over de nymalet vægge, og forvente at venner og familie lægger mærke til din boligs nye finish, når de kommer på besøg.

Hvad koster en maler i timen?

En maler pris hos de fleste malerfirmaer, bliver prisen vurderet ud fra hvor mange kvadratmeter der skal males og hvor mange lag, f.eks. væggen skal have. Prisen er typisk et sted mellem 75 og 150 kroner pr. m2. Men hvis der kun skal males et enkelt lag på, kan prisen være helt nede omkring 50 kroner pr. m2, men det er kun sjældne tilfælde.

For at Byggeindustrien.dk kan sikrer dig den bedste maler pris, er vores opgave at give dig de bedste 3 malertilbud, så du kan være sikker på at du får et mere retvisende billede af prisniveauet på din opgave.

Velrespekteret samarbejdsvirksomheder

Vi sikre os at dine 3 håndværkertilbud kommer fra respekteret og professionelle håndværkere, ved hjælp af løbende bedømmelser fra vores brugere, som bedømmer resultatet af vores samarbejdsvirksomheders udført arbejde.

Maler Greve

Hvis du leder efter en maler i Greve, så lad Byggeindustrien.dk hjælpe dig! Vi har en gigantisk portefølje af kompetente og kvalitetsbevidste malere i Greve, der alle er klar til at udføre lige netop din opgave! Du behøver kun at bruge 2 minutter af din tid på at udfylde vores hjemmesides kontaktformular, og så finder vi den bedste maler til dig. 

Filt eller væv

En beklædning med filt eller væv styrker overfladen på de vægge, der bliver beklædt. Det betyder at overfladen af væggen mere modtandsdygtig overfor skrammer og revner, der kunne opstå med tiden. Når væggen skal males, gør filt eller væv også væggen mere modtagelig for malingen. Alt i alt er filt eller væv med til at beskytte overfladen af de beklædte vægge, og er desuden også med til at give rummet et mere visuelt løft. 

Sprøjtemaling af køkkenlåger

Der kan være mange gode fordel ved at benytte en professionel sprøjtemaler når du skal have fikset køkkenlågerne. Her på siden kan du meget nemt og hurtigt finde den helt rigtige til netop din opgave.  Du starter ganske simpelt, med at udfylde kontaktformularen her på siden. Tag dig gerne tid til at få det gjort så grundigt som muligt og vedhæft gerne nogle billeder af din opgave. På den måde er det lettere for vores tilknyttede partnere at kunne give dig et præcist tilbud på sprøjtemaling af køkkenlåger. 

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud