Miljøsanering

Efter byggearbejdet er færdiggjort, så er det tid til at finde en miljøsanering, som har en omhyggeligt til gang, og sørger for at alle de forurenede byggematerialer bliver fjernet og afleveret korrekt for behandling hos myndighederne.

Sanering kan foretages når det omhandler.

  • Afslibning af maling.
  • Udtagning af fuger ved vinduer.
  • Nedtagning af klinker eller af et tag med asbest.

Sanering er en nødvendighed, når grænseværdierne for et giftstof overskrides, som kan ses i et ældre hus. Det forurenende affald afleveres til affaldsstationer, hvor det brændes eller deponeres.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering bliver udført i specielt beskyttelsesudstyr for sikkerhedsmæssige årsager, og man har en kontrollerede tilgang, da de forurenede byggematerialer typisk indeholder farlige sundhedsskadelige stoffer og materialer.

Miljøsanering benyttes til fjernelse af diverse byggematerialer som indeholder miljøfarlige stoffer. Det er det et lovkrav, at der udføres miljøsanering og er det er et forpligtet skridt når der skal foretages nedrivninger af en bygning. Der er risiko for bøde, hvis de miljøfarlige stoffer ikke afleveres korrekt.

Typisk er der faser for at gennemføre miljøsanering, samt er der henblik på at genbruge nogle af de materialer der sortes igennem.
Nedrivning gennemføres i følgende faser, at man starter med at afbryde forsyningsledningerne, og påbegynde fjernelsen af inventar og løst affald, efterfølgende bliver der foretaget miljøsanering, stripning og derfra påbegyndes nedbrydningen af konstruktioner og afpropning af kloak, sidste trin er opfyldning og retablering.

Det er vigtigt at man hyre nogle som har stor ekspertise indenfor miljøsanering og det udføres korrekt. 

En af vores samarbejdspartner har stor ekspertise og erfaring indenfor nedskæring, nedrivning og miljøsanering.

Winson er det bud, vi ville anbefale, som er den rette virksomhed, der kan klare arbejdsopgaver.

Kontakt os

Hvis du sidder med nogle spørgsmål, så sidder vi kun et kald væk. Hvis du er i tvivl om hvordan man beskriver dit byggeprojekt så præcis som muligt, så bare ring til os, så hjælper vi dig på bedste vis. 

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud