STYRETØJSUDMÅLING

Hvorfor skal man bruge en styretøjsudmåling?

Når man får ens køretøj finjusteret på hjulvinklerne, er det med til at sikre standarden fra bilproducentens specifikationer. Hvis der forekommer fejl, kan det være farligt at køre med dette køretøj, dermed bringe farer til en arbejdsplads, eller til en hverdag for bilisten.

Hele processen er med til at sikre bilens styretøjsudmåling. Hvis køretøjet ikke får en styretøjsudmåling, kan det være med til at fører skader på bilen og dermed øge regningen gevaldigt.

Hvordan ved man bil trænger til en styretøjsudmåling?
Hvis bilen drejer lidt til den ene side automatisk
Rattet sidder en smule skævt når man kører lige ud
Tegn på at dæk er slidt uens
Rattet ikke går tilbage i normal position efter at have foretaget en sving

Hvad kan styretøjsudmåling hjælpe på?
Der kan forekomme mindre brændstofforbrug
Flere kilometer for el og hybridbiler
Bedre for klimaet
Mindre slid på hjulaksel og hjulophæng
Forøge dæks levetid med op til 10%

Muligheder for at gøre kunder glade

Hvis man som virksomhed ikke endnu har mulighed for at lave disse ændringer for sine kunder, kan man komme i kontakt med B.A maskinservice. De er eksperter i hvordan man giver den bedste service til sine kunder, herunder styretøjsudmåling. Boy Andersen og firmaet har i dag mere end 30 års erfaring og lærer hvert år nye ting omkring styretøjsudmåling. Dermed er man sikker på en god kvalitet og kompetente mandskab når der bliver talt om hvordan man møder kunders forventninger.

Meget af denne proces kan være i et højt teknisk niveau. Derfor er uddannet personale altid en god idee at få fat på når man skal tage beslutninger omkring styretøjsudmåling. Mange vælger at anskaffe sin en “Techno Vector 7 Aligner”. Dette er den nyeste maskine som kan udfører arbejdet nemt og uden problemer. Så slipper man for at undgå fejl til sine kunder.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud