Gør hverdagen smartere med intelligente installationer.

En lettere hverdag med intelligente installationer

Mange har set sig glade på de smarte intelligente installationer, der er kommet med tiden. Elektronik er blevet en stor del af husstanden, og mange er afhængige af elektronikken. I stigning med den fokus der er på at gøre den travle hverdag nemmere, sikrere og mere energirigtig, er de intelligente installationer i husstanden eller virksomheden for mange at fortrække.

Er du i gang med et større byggeprojekt eller renovering, vil det være en god ide at tænke intelligente installationer ind allerede nu. På den måde kan du være med til at gøre hverdagen mere komfortabel, energivenlig og sikker i din private bolig eller erhverv. 

3 elektriker tilbud

Hvilke intelligente installationer findes der?

Der findes mange forskellige installationer. Der findes bl.a. lysinstallationer, hvor du, via bevægelser, kan få tændt og slukket lyset, når der er nogle bevægelser i rummet. Det er også en økonomisk smart løsning, da lyset automatisk slukker, når der ikke er nogle bevægelser i rummet. Du kan derfor skære et stykke af elregningen i fremtiden.

Derudover dækker Intelligente installationer også over alarmer og videoovervågning. Her vil du kunne se, hvem der låser sig ind og ud via en app på mobilen. Der vil også automatisk blive sendt en besked til alarmcentralen, når alarmen går i gang i bygningen. Med videoovervågning kan du kan du få tilsendt varslinger og direkte adgang til kameraer placeret ved og i husstanden eller virksomheden, hvis der er en bevægelse, når du ikke er tilstedet.

 

Også ventilation og varmesystemer kan dækkes ind under en intelligent installation. Her kan man også, via en app, kontrollere og regulere ventilation og klima, når som helst. På den måde er du med til, at sikre det bedst mulige indeklima i bygningen. 

De fleste af installationerne styres igennem en trådløs fjernbetjening eller en app på din smartphone eller tablet. 

Få professionel hjælp til dine intelligente installationer

Wedelinstallation.dk arbejder med de nyeste metoder og teknikker i branchen. De har mere end 20 års erfaring, og sikre sig, at kunderne altid får det bedste resultat. De har fokus på at energioptimere din bolig eller virksomhed, for at spare dig for penge, samtidig med at du spare miljøet for unødvendig strømbrug. Kontakt dem i dag og modtag svar inden for 24 med en løsning til din næste intelligente installation

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud