Hvad for en gulvbehandling passer til mig?

Den bedste måde at komme godt ned i sti gulv, samt finde de dejlige farver frem igen er ved en slibehandling. Denne gulvbehandling kan give dig dit gamle gulv tilbage og sætter et helt nyt lys i hjemmet. Det kan være dejlig opfriskende, med en gulvafslibning. Det skaber en helt ny atmosfære for huset eller lejligheden. Mange vælger denne form for gulvbehandling af det er den mest effektive form at påtage et tykt trægulv.

Dog skal man være opmærksom på det ikke er alle gulve, som kan holde til denne slags behandling. F.eks kan et klik gulv ikke tåle en slibe behandling. Der skal man være meget sikker på sit gulv før man påtager sig denne beslutning.

Sådan indhenter du dine gulvservice tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til gulvservice firmaer i dit nærområde.

3

Du modtager 3 gulvservice tilbud

Vi har udvalgt de tre bedste gulvservice tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Oliebehandling

For at gøre sit gulv mere resistent over for slid og skader giver mange, deres gulv en oliebehandling. Denne form for gulvbehandling giver træet mulighed for at opnå en styrke, som gør gulvet holdbart i mange flere år end det ellers ville være muligt. Oliebehandling foregår ved at trænge ned under overfladen og sive ind i træet. På den måde kan det tage noget tid før gulvet sætter sig. Men resultatet bliver et meget resistent gulv. Se mere her omkring den rette behandling Gulvservice København

Ludbehandling

Hvis man har haft problemer med et gult gulv, så er en ludbehandling lige det man skal bruge. Denne form for gulvbehandling giver gulvet mulighed for at være resistent, for den kommende gulhed som sker helt naturligt over en længere periode. Det er en færdigbehandling af en slibe behandling. Denne gulvbehandling giver blandt andet også gulvet en mere lys tone, som virker som et helt nylagt gulv.

Skab liv til dine gulve

Lakbehandling

Mange vælger at tage en lakering for sine gulve. Denne proces er den mest populære metode at give sit gulv. Der kan skabes en mere blank overflade, eller en mere mat overflade. På den måde kan man kontrollere hvordan ens gulv skal se ud. Der er også forskellige slags lakering styrker. Nogle lakerings gulvbehandlinger kan være til køkken, andre til stuer eller soveværelser.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud