Få 3 uforpligtende tilbud fra vores udvalgte gulvlægg'ere indenfor 48 timer.

Har du brug for en autoriseret gulvmand til dit byggeprojekt ? Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få 3 uforpligtende gulvservice tilbud.

Vi har samarbejde med gulvservice firmaer landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde 

Sådan indhenter du dine gulvservice tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til gulvservice firmaer i dit nærområde.

3

Du modtager 3 gulvservice tilbud

Vi har udvalgt de tre bedste gulvservice tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Hvad laver en gulvmand

En gulvmand står klar til at kunne hjælpe og rådgive dig med en bred vifte af opgaver inden for gulve. Det gælder både anlægning gulvservice og anlægning af gulve. 

Der findes forskellige slags gulvmænd, som er specialiseret i forskellige typer af gulve. Nogle er specialiseret i klinkegulve, hvilket er yderst relevant til f.eks. bryggers og badeværelse. 

Der kræver det specielle teknikker og materiale, som er med til at give den perfekte vådrumssikring. 

Andre gulvmænd er specialiseret i f.eks. trægulve. Med trægulve vil der med tiden vores behov for forskellige typer af gulvservice.

3 tømrer tilbud

Skal du have gulvservice?

Afhængigt af hvilket trægulv du har, kan der være behov for en gulvservice. Hyppigheden af gulvservice variere af hvilket trægulv du har og hvor meget det er blevet brugt. 

Men der er nogle indikationer, hvorpå du kan se at dit gulv trænger til en gulvservice. Det kan primært ses på gulvets overflade. Overfladen kan være slidt af nogle steder eller der kan være større mærker ridser i gulvet. 

Hvis gulvet har været udsat for meget sollys gennem mange år, vil der også kunne opstå misfarvninger i selve træbraderne. Hvis har lavet en renovering eller lige er flyttet ind i et hus, kan du også være ude for at gulvet skal have en gulvservice. 

Afhængigt af hvor meget trægulvet er medtaget, så er der forskellige typer af gulvservice. Det kan bl.a. være gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvlakering og gulvbehandling. 

Skab liv til dine gulve

Hvad kan du lave selv?

Der ikke noget lovkrav om at man skal bruge en fagmand til at udføre gulvservice. Således kan du godt selv udføre en gulvservice. Dog er gulvservice en omfattende proces, og hvis det bliver udført forkert, kan det være svært at rette op på igen. Dette gælder specielt gulvafhøvling. 

En gulvafhøvling er en proces som er meget svær at udføre i praksis, hvis man ikke har erfaring med det. Gulvafhøvling er nemlig en grov metode, hvoraf der bliver høvlet et tykkere lag af gulvet. Hvis du derfor ikke har erfaring med dette, kan der hurtigt ske det at du kommer til at høvle for meget af gulvet. Således kan du gøre mere skade en gavn.

Derfor skal du vælge en fagmand

Med en fagmand inden for gulvservice er du sikret den kyndige sparing og udførsel, som sikrer dig den komplette løsning. 

En løsning som er baseret efter dine behov, som passer til din stil og indretning. 

Der er mange som udbyder gulvservice og det er afgørende at finde den rigtige gulvmand til den type gulve du skal have serviceret. 

Vi har fundet et godt firma til at udføre den perfekte gulvservice på dine trægulve, så du ikke behøver at gøre det. 

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud