Havearkitekt

Har du brug for en autoriseret havearkitekt til dit haveprojekt? Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få indblik i hvad en havearkitekt laver og hvor du kan finde en havearkitekt.

Vi har samarbejde med havearkitekter firmaer landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde 

Hvad laver en havearkitekt?

En havearkitekt står for indretning og beplantning af en have. En havearkitekt har stor ekspertise i hvordan man får det bedste glimt ud af have, samt ved en havearkitekt hvordan denne proces udføres.

Ved at gøre brug af en havearkitekt til ens opgave, vil det gøre at man giver haven et frisk pust, samt få de grønne områder i hjemmet til at se professionelt ud. De vil hjælpe dig med at designe din have, på den måde få hele synergien i hjemmet ud til din have.

Det vil være en god ide at få en havearkitekt til dit projekt, hvis du gerne vil have at dit projekt ses med professionelle øjne og at man gerne vil have et holdbart og bæredygtigt resultat.

pexels-photo-59321
pexels-photo-7728868

Hvad kan en havearkitekt tilbyde dig?

Et havebesøg er ydelse som oftest er det første der sker i processen. Her kigges der på at man ser din have igennem med en havearkitekt, og drøfter dine behov og ønsker. Med eb havearkitekt vil der være mulighed for at få rødm inspiration og rådgivning, fra professionelle øjne.

Efter besøget af din have, vil man i den efterfølgende proces, kigge på hvordan man imødekomme dine drømme og mål.
Det næste trin i processen er at der vil blive lavet en haveskitse af hele din have og hvordan de nye tiltag kan rumme størrelse af din have og hvilke planter der skal benyttes, da man skal finde ud af hvilke materialer man skal bruge til din opgave.

En have plan vil blive lavet for hele processen, hvor dine holdninger og meninger vil blive mødt og oftest vil man selv være til den endelig plan, for at undgå uenigheder og fejl af indkøb. Den endelig plan vil indeholde plantelister, antal og placering. Find din havearkitekt i her.

Hvad koster en havearkitekt?

Prisen på en havearkitekt afhænger meget af størrelsen af ens have og placering af området man bor i. Det handler også om størrelsen af projektet. Prisen tager udgangspunkt i kvadratmeter pris og hvilken ydelse man ønsker.

Overordnet er prisen varieret, som også ses ved timeprisen, som oftest er et sted mellem 600-1000 kr. i timen inkl. moms. 

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud