Hvad laver man som maler?

Opmagasinering lager

Vi kender alle erhvervet maler. Det er et ældgammelt hverv som har eksisteret i mange år. Det at male ved de fleste hvad er, og er noget de fleste kan lære.

Dog er det at være maler meget mere end hvad de fleste går og tror.

Måske vil du efter at have læst det her bliver overrasket over hvor mange forskellige opgaver en maler rent faktisk har.

En maler kan både arbejde indendørs og udendørs og kan male alt fra huse til lejligheder, bygninger, sommerhuse og meget mere.

Derudover så er nogen af malerens opgaver også tapetsering og gulvbehandling. En maler foretager også gerne pudsning af vægge så resultatet bliver optimalt.

Generelt handler malerarbejde om istandsættelse og byfornyelse.

Som maler skal man have et godt øje for detaljen og en god stilsans. Derudover skal en maler også kunne holde sin hænder og krop i ro så der kommer flotte lige linjer og ikke skæve og buede linjer.

Når maling tørrer, hvis ikke der er malet lige kan man nemlig se hvordan der er blevet malet og det vil vise nogen, ikke særlige pæne mærker.

Det der oftest adskiller en gør-det-selv mand og en uddannet maler er at maleren har været igennem uddannelsen og derfor har en helt anden viden, erfaring og mulighed for at rådgive.

En maler kan derfor bedre guide dig i ift. farvevalg og farvesammensætning. Derudover er en maler også mere kompetent ift. hvilket slags materiale og overflade der kan males på og hvad det vil give af resultater.
3 maler tilbud

Vi håber du blev lidt klogere på hvad en maler egentlig laver.

Hvis du er nysgerrig eller mangler en maler kan vi anbefale en af (i vores optik) landets bedste maler Casadana Ateco

Læs flere indlæg her

Indhent et tilbud