Separatkloakering

Skal du have foretaget en separatkloakering af din kloak, eller vil du bare gerne vide mere, kan du læse mere her.

Du kan også indhente 3 uforpligtende tilbud fra autoriserede kloakmestre.

Vi har samarbejde med forskellige kloakmester landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde.

Sådan indhenter du et kloakmester tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til kloakmestrer i dit nærområde.

3

Du modtager 3 kloakmester tilbud

Vi har udvalgt tre fornuftige kloakmester tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Hvad er en separatkloakering?

Med en kloakseparering deler man helt simplet fortalt kloakrøret i to dele. Et til spildvand fra husholdningen og et til regnvand og anden nedbør. Fordelen ved dette er at fine kloakrør ikke bliver lige så belastede.

Når vi i Danmark blandt andet oplever disse store regnskyl eller deciderede skybrud, bliver der lagt et stort pres på rørene under jorden. Det er begrænset hvor meget vand der kan komme igennem og derfor kan rørene springe eller så revner.
 
En mere miljøbevidst grund er at man ved at opdele vandet, mellem det direkte fra naturen og det der er forurenet fra husholdningen, mindsker mængden af det vand det skal renses. På den måde skåner vi også rensningsanlæggene. 
3 kloakmester tilbud

Hvorfor få en separatkloakering?

Med en separatkloakering er der mange fordele at opnå. For det første kan det ikke undgås for den autoriserede kloakmester vi sender, til din adresse, at undersøge andre dele af kloakken også – i forbindelse med en kloakseparering. På den måde er der næsten et gratis tjek af kloakken med i ydelsen. Skulle kloakmesteren finde noget andet der skulle fikses, kan de i mange tilfælde give dig et tilbud på dette, på stedet.
 
En anden grund til at få foretaget en separatkloakering er at det kan være på påskud af kommunen. Nogle kommuner i Danmark har nemlig gjort det lovpligtigt indenfor en årrække. 

Indhent 3 gratis tilbud

Overvejer du at skulle få foretaget en separatkloakering af din kloak, men du her på siden udfylde vores kontaktformular. Så modtager du på bare 48 timer 3 helt uforpligtende tilbud fra autoriserede kloakmestre i Danmark, der alle har erfaring indenfor separatkloakering.
 
Når du har modtaget disse 3 tilbud, er det helt op dig at bestemme hvilket du ønsker at gøre brugt af. Der kan være forskellige faktorer der spiller ind hos os , hver i sær. Hvor hurtigt kan de starte, bor de i nærheden, hvad koster det? Alt dette kan du selv tage beslutningen ud fra. 

Indhent et tilbud