Hvad er solceller?

Hvad er solceller, og hvad er det nu godt for? Solceller er grøn energi. Solcelleanlægget opfanget sollyset og omdanner det til elektricitet, og bevarer alt den elektricitet der er blevet
genereret i løbet af dagen. 

Du er derfor ikke afhængig af, at solen skal skinne, når at du skal bruge strøm. Jo kraftigere solen er, jo mere energi kan solcellerne optage og omdanne til elektricitet.

3 elektriker tilbud

Hvad er fordelene ved installation af solcelleanlæg?

Solcelleanlæg har mange fordele, som gør det til en attraktiv grøn energikilde. Men hvad?

  • En miljøvenlig løsning. Nedsæt dit CO2-aftryk. Solcelleanlæg producerer elektricitet ved hjælp af solens energi, hvilket betyder, at der ikke udledes CO2.
  • Kan installeres overalt. Solceller kan installeres overalt – så længe der er nok sollys.
  • Spar penge! Ved installation af solcelleanlæg kan du producere din egen elektricitet, hvilket kan give betydelige energibesparelser. Investeringen er typisk tjent hjem allerede inden for 6-8 år, afhængigt af dit forbrug.
  • Holdbar & vedligeholdelsesfri. En pålidelig energikilde mange år frem, uden at du skal bekymre dig om vedligeholdelse eller reparationer.
  • Stigende værdi af dit hjem. Installation af solcelleanlæg kan øge hjemmets samlede værdi.

Ved installation af solcelleanlæg sparer du penge, øger værdien af dit hjem – samtidig med at du hjælper miljøet!

Få installeret solceller til en god pris

Hvis du overvejer at investere i solceller, så lad os hjælpe dig med at finde en elinstallatør til opgaven! Et godt bud er Elinstallatøren & Muchitsch, som med 20 år i branchen, har erfaring med at installere solceller, og som kan give dig en pålidelig og holdbar installation til en god pris. Kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud