Få 3 uforpligtende henvendelser fra vores tagfirmaer indenfor 48 timer

Har du brug for et professionelt tagfirma?
Så er du kommet til det rette sted, her hos Byggeindustrien.dk kan du hurtigt få 3 uforpligtende henvendelser.

Sådan indhenter du dine tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til firmaer i dit nærområde.

3

Du modtager 3 henvendelser

Vi har udvalgt de tre bedste Tagfirma tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Hvad kan et Tagfirma hjælpe med

Et tagfirma er, som det ligger i ordet, et firma der udelukkende arbejder med tage. Nogle firmaer vælger særlige typer tage at specialsere sig med enkelt særlige typer tage. Men med alle vores dygtige samarbejdspartnere, kan du være sikker på at vi finder den helt rette til netop dit kommende tagprojekt.
 
At få lagt et nyt tag eller renoveret det eksisterende, er ofte et større projekt. Derfor vil det typisk også være en dyr investering, men dog en god investering. Derfor vælger man typisk heller ikke det første og det bedste. Det tager derfor også tid at planlægge og komme frem til den rigtige løsning.
 

Find det rigtige tagfirma

Da vi er klar over at man ikke lige hurtigt finder et professionelt tagfirma til dit kommende projekt, har vi samarbejder med mange dygtige firmaer på Sjælland.
Så år du udfylder kontaktformularen her på siden, vil du inden for 48 timer modtage 3 uforpligtende henvendelser fra 3 dygtige tagfirmaer.
 
Herefter er det op til dig at af overveje hvilke af de 3, der passer bedst til dine behov.
 
Da det er en omfattende proces, tilbyder de alle et 100% uforpligtende rådgivningsmøde. Her vil I sammen gennemgå husets stand, isolerings- og ventilationsforhold, dine ønsker, behov og forventninger, samt hvilke muligheder folkene fra det givne tagfirma ser.

Få henvendelser fra tagfirmaer

Alt du skal gøre er at udfylde formularen, ved at trykke på den grønne knap. Vær gerne så detaljeret som muligt og vedhæft gerne billeder. Jo mere information du kan levere til os, jo bedre kan vi finde de rette tagfirmaer til dig og dine behov. Desuden vil vores samarbejdspartnere have mere information at gå efter. De vil på forhånd have et bedre syn på hvad de skal hjælpe med, og hvor de ville sætte ind.
 
Når du har sendt dine informationer og ønsker afsted, går der op til 48 timer før vi vender tilbage. Herefter vil vores samarbejdspartnere henvende sig til dig.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud