Modtag 3 gratis tilbud fra nøje udvalgte tømrere på Sjælland

Hos byggeindustrien har vi gjort det til en mission at hjælpe vores brugere med at finde en professionel tømrer på Sjælland, til fornuftige priser. 

Her på siden kan du læse mere omkring hvorfor det er en god idé altid at sammenligne tilbud fra forskellige tømrere. Du kan desuden længere nede på siden læse omkring hvad du skal være opmærksom på, når du vælger tømrer samt få vores anbefalinger på en dygtig tømrer på Sjælland.

Vi samarbejder kun med de bedste tømrere i landet. Du kan derfor roligt regne med at vi kan finde det perfekte match til dig! 

Så nemt er det at indhente 3 uforpligtende tilbud

1

Beskriv din opgave

Beskriv så præcist som muligt hvad du skal bruge en tømrer til. Send gerne billeder. Husk at skrive hvor på Sjællad du befinder dig.

2

Vi vurderer din opgave

Vores eksperter læser din beskrivelse og finder 3 kvalificerede bud på tømrere i dit nærområde.

3

Du får 3 tilbud

Inden for 48 timer modtager du 3 uforpligtende tilbud fra tømrere. 

4

Du vælger en tømrer

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Vælg den rigtige tømrer på Sjælland

At være tømrer er ikke en beskyttet titel. Det betyder at hvem og enhver kunne starten en tømrervirksomhed i dag. Det kan være svært at kende forskellen på gode og dårlige tømrere på Sjælland. Derfor giver vi her en guide til hvordan du kan vælge de gode fra de mindre gode.

Vælg en erfaren tømrer. Du kender det sikkert selv. Når du har gjort den samme ting i mange år er du naturligvis blevet bedre til det. En erfaren tømrer har desuden et større know-how til hvad der kan lade sig gøre. Du kan derfor ofte bruge en erfaren tømrer til rådgivning sideløbende med byggeprojektet. 

Læs altid tidligere kunders anmeldelser. Internettet er et utroligt godt redskab til at lave et baggrundstjek på håndværkere. Måske har du allerede fundet en tømrer på Sjælland, men er i tvivl om kvaliteten af hans eller hendes arbejde? Hop ind på Trustpilot eller Google og læs hvad andre har haft af oplevelser med vedkommende.

3 tømrer tilbud

Vi sørger for de bedste tømrere på Sjælland

Der er mange gode grunde til at indhente 3 uforpligtende tilbud igennem Byggeindustrien.dk

Først og fremmest samarbejder vi kun med de bedste tømrere på Sjælland. Alle vores samarbejdspartnere har gennemgået en nøje udvælgelsesproces. Vi har derfor skåret alle brodne kar fra, så du trygt kan regne med at du kun modtager tilbud fra branchens bedste.

En anden stor fordel ved at indhente 3 tilbud, er at du derved selv er herre over hvilken pris du vælger. Prisen på en tømrer på Sjælland svinger utroligt meget. Du vil derfor sikkert opleve at modtage 3 vidt forskellige tilbud på den samme opgave.

Vores anbefalinger

Hos Byggeindustrien respekterer vi vores brugere. Derfor har vi valgt, efter at have modtaget mange anmodninger på det, valgt at komme med vores egen anbefaling af tømrer på Sjælland. 

I den forbindelse har vi valgt at anbefale en dygtig tømrer, som kører ud på hele Sjælland. Det er en tømrer som i de sidste 40 år har gået igennem en rivende udvikling. Der er ikke den opgave de ikke kan løse. 

MC Byg har igennem tiden opnået en stor skare af tilfredse kunder, hvilket desuden fremgår af diverse anmeldelser på nettet. I den tid vi har samarbejdet med virksomheden har vi aldrig modtaget en eneste henvendelse fra en utilfreds bruger.

Velrespekteret samarbejdsvirksomheder

Vi sikre os at dine 3 håndværkertilbud kommer fra respekteret og professionelle håndværkere, ved hjælp af løbende bedømmelser fra vores brugere, som bedømmer resultatet af vores samarbejdsvirksomheders udført arbejde.

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud