Totalrenovering

Skal din bolig fornyes?

Står du med en bolig, som du ikke vil sælge eller rive ned, men som du ønsker, at gøre mere moderne? Eller har I haft familieforøgelse og har derfor behov for mere plads? Så kan en totalrenovering af dit hjem være vejen frem! 

Det er ikke altid nødvendigt at skifte alt ud, for at komme i mål. Nogle gange kan man nøjes med at renovere taget eller udskifte vinduer og døre, for at huset for et nyt og mere moderne udtryk, samt en længere levetid. 

Men hvis det er nødvendigt at lave en decideret totalrenovering, så anbefaler vi, at man bruger en entreprenør, som kan stå for alle opgaverne, da dette gør arbejdsprocessen nemmere. 

J&N Entreprise er det bud, på en virksomhed, som kan klare alle opgaverne. 

Under totalrenovering hører ydelser som: 

Skal du have lavet noget af de ovennævnte?

Hvad koster totalrenovering?

Udgifter er for mange en stor faktorer i totalrenovering. Skal der renoveres indvendigt, udvendigt eller begge dele? En totalrenovering varierer meget i pris alt efter hvilke materialer man vælger, om det både er indvendigt og udvendigt eller blot facaden, der skal pudses op. 

Derfor er det umuligt at give et præcist tal på, uden at kende til omfanget og specifikationer af opgaven. Størrelsen på boligen er typisk noget af det, det påvirker prisen mest. Derudover har det stor betydning, hvilke materialer man vælger at udskifte med. Hvis man vælger et dyrere materiale, kan levetiden blive forlænget, men det skyder også prisen op. Så alt dette skal man have i mente, når man planlægger en totalrenovering. 

★★★★★

Meget nemt og hurtigt, fik mine 3 håndværker tilbud indenfor 48 timer. Tømrerne vi endte med at vælge, var meget professionelle og vores nye carport var færdig efter 2 uger. 

Lars
20 december 2021
Trustpilot

★★★★★

Mig og min mand skulle have malet hele vores stue i vores nye hus, men vi var meget i tvivl om hvordan det skulle ende med at se ud. Så det var rigtigt rart at få 3 forskellige malere ud og se på vores stue og komme med ideer, hvordan det kunne komme til at se ud. Vores stue ser fantastisk ud og vi er så glade for resultatet. 

Anna
12 juni 2021
Trustpilot

★★★★★

Hurtigt og nemt, kan klart anbefale Byggeindustrien.dk

Ole
12 Januar 2022
Trustpilot

Indhent et tilbud