TV inspektion

Find problemet til dine kloakproblemer og kom dem til livs en gang for alle. 

Du kan også indhente 3 uforpligtende tilbud fra autoriserede kloakmestre.

Vi har samarbejde med forskellige kloakmester landet over, så bare rolig vi skal nok finde en i dit nærområde.

Sådan indhenter du et kloakmester tilbud

1

Indsend dit byggeprojekt

Beskriv kort og præcist hvad dit projekt omhandler, og send gerne billeder hvis du kan.

2

Opgaven behandles hurtigst muligt

Dit byggeprojekt bliver kigget igennem, og sendt ud til kloakmestrer i dit nærområde.

3

Du modtager 3 kloakmester tilbud

Vi har udvalgt tre fornuftige kloakmester tilbud, der passer bedst til dig.

4

Du tager beslutningen

Du vælger tilbuddet, der passer bedst for dig

Hvad er en TV inspektion?

Ved du, at der er problemer med din kloak, men har du svært ved at finde roden til problemet? Eller oplever du det samme problem komme igen og igen? Så kan en TV inspektion give dig svaret.

En TV inspektion undersøger din kloak, eller laver eftersyn af den. Det er den nemmeste og mest effektive måde for en kloakmester, at finde ud af, hvad der volder din kloak problemer, samtidig med at finde den mest optimale løsning for problemet. Kloakmesteren fører et lille videokamera ned i din kloak, hvor der tages billeder og videoer. Dette giver kloakmesteren indblik i kloakkens tilstand og derfra, kan kloakmesteren se om der skulle være fejl eller mangler på dine rør, spor af rotter eller andre typer skader, der giver problemer.

Har du mistanke om at din kloak er stoppet til og har brug for hjælp, så kan en TV inspektion give dig det præcise svar på, hvilken type skade det er, hvor den befinder sig og hvad den bedste løsning er. På den måde undgår du at skulle have foretaget en masse opgravninger, for at kunne lokalisere problemet, og du sparer dermed en del penge.

Elektriker

Hvornår skal du bruge en TV inspektion?

Så snart du opdager, at du har problemer med din kloak, så er det bare om at kontakte en kloakmester hurtigst muligt. Er skaden først sket, så kan det sætte gang i en kædereaktion af problemer, såsom skimmelsvamp eller rotter. Her er nogle af de områder, en TV inspektion kan hjælpe dig med at lokalisere problemet:
Har du et problem, der ikke står på listen? Så frygt ej. En TV inspektion kan hjælpe med alle typer af problemer, og dette er bare et udpluk af områder. Tal altid med en autoriseret kloakmester og få hjælp til at løse dit problem.

Indhent 3 gratis tilbud

Har du problemer med din kloak, men ved ikke helt hvem du skal henvende dig til? Så klarer vi den for dig. Alt du skal gøre, er blot at udfylde kontaktformularen, så indsamler vi de 3 bedste tilbud blandt vores mest kompetente kloakmestre i Danmark, og du vil få et gratis tilbud indenfor 48 timer. Når du modtager de 3 tilbud, får du både svar på opstart, tidsramme og pris. På den måde, kan du vælge det tilbud, der fungere bedst for dig.

Indhent et tilbud